Opprett en GRATIS TRENDSALES brukerkonto her
- og få 14 dagers gratis VIP-medlemskap!

Hva er Trendsales SHOPS?

I Trendsales SHOPS finner du annonsene fra alle Trendsales' mange bedriftsbrukere. Du kan kjøpe varen ved å trykke direkte på Kjøp Nå-knappen, og det er derfor en enkel og rask måte å handle på.

Heretter vil det bli sendt en kjøpsanmodning til selger, og når denne har godkjent anmodningen, vil pengene bli trukket fra TrendsalesKontoen din, og både selger og kjøper mottar en mail med handelsopplysninger og kvittering for handlen.

Bemerk at du, ved å købe fra en bedriftsbruker, er garanteret 14 dagers full returrett, såfremt du angrer på kjøpet.

Hvordan får jeg mine varer vist i Trendsales SHOPS?

Du kan klikke her for å opprette en bedriftsbrukerkonto, og her, hvis du vil lese brukerbetingelserne for bedriftsbrukere.

Husk, at når du kjøper fra en bedriftsbruker, er du som kjøper dekket av 14 dagers full returrett, såfremt du angrer på kjøpet ditt.

Bemerk at du, ved å kjøpe fra en bedriftssbruker, er garanteret 14 dagers full returrett, såfremt du angrer på kjøpet ditt.

Jeg har spørgsmål til en vare i Trendsales SHOPS?

Klikk på brukernavnet, hvor du vil komme frem til brukerens profil på Bazaren. Her finner du også annonsen, og har mulighet for å stille spørsmål eller lese mere om selgeren. Vi ønsker deg velkommen i Trendsales SHOPS og sitter naturligvis klare til å hjelpe hos Support, såfremt du måtte ha ytterligere spørsmål. :)