counterfeit-goods-1

Nei takk til kopivarer!

Salg av kopivarer i Norge er ulovlig, og kopivarer er dermed også ulovlige å selge via Trendsales. Punktum. På Trendsales har vi en null-toleranse for salg av kopivarer, uansett om selgeren er ærlig omkring varens opprinnelse eller ikke. Og hvorfor er vi det?

Fakta:

Kopiprodusenter settes ofte i forbindelse med annen kriminalitet, f.eks. terrorisme, narkohandel, krenkelse av menneskerettigheter mm. - og det er ikke noe, som vi på noen måte ønsker å støtte opp om.

Kopivarer produseres ofte under dårlige, uetiske og uautoriserte forhold, og personalerettigheter er ofte ikke-eksisterende! Så hvis du heller ikke vil støtte opp om barnearbeid og dyremishandling, skal du holde deg langt vekk fra kopiproduktene.

Har du ikke råd til den ekte varen, så bruk dine penge på noe annet. Man kan få masse skjønne og lekre ting fra produsenter, som ikke lever av å forfalske de store motehusene.

Hva gjør Trendsales?

Vi har vårt eget kopivare-korps, kalt moderatorer. Flere enn 70 menn og kvinner gjennomgår hver eneste dag året rundt Bazaren for nyopprettede varer. En del av disse moderatorer er særlig tilknyttet de merkene, som oftest kopieres, og deres viten om merkene og produktene gjør, at de raskt kan lukke en mistenkelig annonse.

Er en annonse allikevel kommet utenom våre moderatorer, kan du rapportere den til support, eller via "anmeld annonse"-linken, som du finner rett under bildet på annonsen.

Trendsales Support er åpen alle ukens 7 dager, 365 dager i året.

Min kjøpte vare har vist seg å være en kopi - hva gjør jeg nå?

Har den varen du kjøpte vist seg å være en kopi, og har du betalt gjennom TrendsalesHandel, er du automatisk dekket av vår kjøperbeskyttelse.  Du skal bare hente en skriftlig uttalelse fra en autorisert forhandler, men det kan vi også hjelpe deg med - les mer om betingelsene for kjøperbeskyttelse her under punkt 6.

Uansett hvilken betalingsform du har valgt, sitter Support klare til å hjelpe deg - enten med å få pengene tilbake fra selgeren, eller med å rådgive deg om det videre i forløpet.

Klikk her for å opprette en sak på selgeren.

Til virksomheter, hvis produkter kopieres:

Hvis dere som virksomhet opplever at det blir solgt kopivarer av deres produkter, vil vi veldig gjerne at dere skal kontakte oss. Vi har en null-toleransepolitikk for kopivarer, og derfor vil vi veldig gjerne være med til å holde disse vekk fra Trendsales. Kontakt vår juridiske avdeling på legal@trendsales.no.