Trendsales <3 god karma


God Karma!

Godt avler nemlig godt og det vil vi til enhver tid slå et slag for!
 Her er våre 6 bud til god Trendsales-karma;

 

Bud er bindende så hold din avtale

Er du i tvil om du ønsker å kjøpe en vare så vent med å legge inn bud til du er sikker i din sak. Useriøse bud er forstyrrende for selger og du kan risikere en advarsel.

 

Din handel = Ditt gebyr

Når du handler via Trendsales er det gebyrer bundet med handelen. Gebyrene er blandt annet for å sikre deg, og derfor ikke en god handelsskikk at pålegge dem din handelspartner.

 

En handelsopplevelse er en helhetsopplevelse!

Derfor er det ikke kun varen som gir opplevelsen men også dialogen før og etter handelen! Pust dypt, tell til 10 og snakk pent!

 

Svar din med-Trendsales!

Stiller du spørsmål på en annonse hvor selger svarer deg, er det god stil å svare tilbake. Et svar betyr ikke at du skal shoppe, MEN det er et annet menneske som har brukt tid til å svare deg - så vis denne respekt.

 

Ta ansvar ved å la oss ta ansvar

Hvis en handel går i stå, eller en dialog ikke går som planlagt, så søk råd hos vårt Supportteam. Vi er alltid tilgjengelig og vi vil så gjerne hjelpe!

 

Spre all den gode karma du kan!

Skriv et ekstra smilefjes i besvarelsen, ros en bruker som har laget en god varebeskrivelse, hjelp den nye bruker og husk i det hele tatt at det er mennesker som sitter bak skjermen - på den andre siden av annonsen, debatten eller privatbeskjeden!